dotcom.radio aflevering 179

dotcom.radio aflevering 179

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 179 van 17-11-2019

Deze week in aflevering 179: Jongen (18) overleden ‘door e-sigaret‘ in België, longartsen slaan alarm – Chemours in Dordrecht heeft illegaal ‘GenX-houdend afval’ naar België geëxporteerd – Tylenol Intake During Pregnancy Could Increase Autism Risk In Offspring – Regular or diet soda can lead to circulatory and digestive issues that can be fatal, study says – Prozac pollution making fish less aggressive – A father’s diet could affect the long-term heart health of his offspring – E-sigaretten schaden de gezondheid van het hart, mogelijk meer dan gewone sigaretten – Experts say cooking spoons, whisks and spatulas give off harmful oligomers – Substitution of glutamates for salt can reduce sodium intake – Pesticides – a threat to public health? France’s toxic debate — Reactie luisteraar — De wereld gezien door de ogen van Mike en Henk