dotcom radio 176

dotcom radio 176

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 176 van 20-10-2019

Deze week in aflevering 176: Johnson & Johnson koers daalt nadat asbest is ontdekt in babypoeder – Fracking Study Shows Toxic Chemical Exposure 2,000 Feet From Drilling Sites – Cleaning supplies may raise risks for lung diseases by up to 38% – Category: Glutathion, migraine – Large study offers more evidence of ADT-Alzheimer’s link – Noten kunnen de seksuele functie verbeteren – No nuts, no glory – 95% geteste babyvoeding bevat zware metalen die IQ van baby’s verlagen – Metabole disfunctie en niet eiwitophoping belangrijke oorzaak Alzheimer – Trainen voor het ontbijt verbrandt meer vet – Langdurige blootstelling aan blauw licht kan het verouderingsproces versnellen – Zelfs kortdurend ‘vapen’ kan ontstekingen veroorzaken bij niet-rokers – Oorzaak opwarming is niet CO2 maar een sterkere zonkracht – Hygiene products associated with presence of chemicals in women’s blood – Relatie lood blootstelling en slaap van mindere kwaliteit bij jongeren – Het geheugen wordt beschadigd door luchtvervuiling – Rokers ontwikkelen tot 30-40% vaker diabetes type 2 dan niet-rokers – Het geven van statines aan gezonde mensen kan schade veroorzaken – Telegram app – Mijn column — Bijdragen luisteraars — De week met Henk, Mike nog op vakantie