dotcom.radio 172

dotcom.radio 172

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 172 van 22-09-2019

Deze week in aflevering 172 My Gift To Climate Alarmists – Waarom toezichthouders een ‘kankerverwekkende’ pesticide niet tegenhielden – Zorgen om zendmast bij nieuw te bouwen kindcentrum Warffum – Health Concerns Have Stopped 5G Rollout in Australia – Havana syndrome – Exposure to neurotoxin may have been cause – Alarmerend aantal hartinfecties veroorzaakt door pijnstiller epidemie – Verband bloedarmoede moeder en verstandelijke beperking baby – Wetenschap en censuur rondom cholesterolremmers – Hormoonsysteem kan worden verstoord door langdurig gebruik van opiaten – Diabetes type 2 draait niet alleen om insuline – Meer farmaceutische misleiding – de polypil – Study Links Teen Birth Control Pill Use to Higher Risk of Adult Depression – Quotes – Mijn column – Bijdrage luisteraars – De wereldgebeurtenissen met Mike en Henk