dotcom.radio 169 #deStorm

dotcom.radio 169 #deStorm

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 169 van 01-09-2019

Deze week in aflevering 169: Use MCT Oil to Improve Your Sleep – Vegans may be deficient in choline, a nutrient critical for brain health – Houdt diabetes je ‘s nachts wakker? – Pas op met menopauzemedicijn – Rogge is gezond, dankzij een samenspel van microben – Fast food may contribute to teen depression – Vitamin D deficiency linked to anxiety, depression in teenagers – EU vernietigt 700.000 hectare regenwoud voor biobrandstoffen – Relationship between decreased cholesterol and increased neuropathy – Farmaceut Johnson & Johnson moet half miljard betalen voor opiatencrisis – Are your water and soda bottles hacking into your body’s hormone system? – First death linked to vaping reported in Illinois — Bijdragen luisteraars — & Trumpianen Mike en Henk