Alternatief nieuws dotcom.radio 21.00 uur

Alternatief nieuws dotcom.radio 21.00 uur

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering 148 van 07-04-2019

Deze week in aflevering 148: Vitamin B12 identified as the inhibitor of a key enzyme in hereditary Parkinson’s disease – Sleeping pill use linked to greater need for blood pressure medications – Babies who battle infections are up to 20% more likely to commit violent crimes in later life – Common pain reliever may increase stroke risk in people with diabetes – The human skin as a sub-THz receiver – Does 5G pose a danger to it or not? – Steeds vaker erkenning van EHS van werknemers door rechtbanken – Trump blaast beruchte Keystone XL nieuw leven in – Weight loss – How the ‘love hormone’ might help – Lawaai van windmolens zorgt voor toename gebruik slaap- en depressiemedicatie bij ouderen – Hyperglycemia and metformin use are associated with B-vitamin deficiency and cognitive dysfunction in older adults – COPD behandeling Turkije – 911 – Quotes – Bijdrage over waterstofwater – Onderwerpen Mike & Henk NPO media subsidie – Johan Derksen – Nexit – Brexit – Trump & Putin EU Verkiezingen – De verdwenen hittegolven – Zwart maken FvD en meer …

dotcom.radio aflevering 148 van 07-04-2019