SLOG Zondag 21.00 uur dotcom.radio gezondheid en Geo politiek nieuws

SLOG Zondag 21.00 uur dotcom.radio gezondheid en Geo politiek nieuws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering 113 van 29-07-2018

Deze week in aflevering 113 DNA dieet – Minister tells tobacco firm to stop promoting device as ‘alternative to smoking’ – De regenmaker van Wilhelm Reich en het experiment in Israel – Klimaatveranderingen zijn van alle tijden, luchtvervuiling is echter wel van deze tijd waarbij grootvervuilers vrij spel krijgen – DowDuPont’s Own Scientists Confirm Critical Differences Between Gene-Editing and Conventional Plant Breeding Techniques – Argentina: Post-Glyphosate Pioneers – ARTE – Turmeric-derived eye drops could treat glaucoma – Curcumin combined with boswellic acid scientifically shown to be a treatment for patients with osteoarthritis – Depression and antidepressants are associated with an increased risk of venous thromboembolism – 4 Ways to Decalcify Arteries – Europees Hof remt kwekers vanwege genetische modificatie – Parasite from pet cats makes people more likely to start a business – Children are being harmed by food additives, US pediatric association warns – Glyphosate-based herbicide impairs female fertility – new study – Top contraceptive implant is pulled from US market as 16,000 women sue – Two drinks a month during pregnancy raises children’s risk of low IQs – Adding sugar to your tea increases risk of Alzheimer’s by 33% – What is adverse effect of Wireless Local Area Network, using 2.45?GHz, on the reproductive system? – Steunpunt MeshedUp – Draadloze telefoons vergroten bijnieren (dus meer stress) proefdieren, omega 3 vetten remmen dit af – Hoe langer je mobiel belt hoe minder concentratie op zaken door effecten in hippocampus (kortetermijn geheugen en oriëntatie) Goede vragen van een luisteraar — Bijdrage Mike & Henk

dotcom.radio aflevering 113 van 29-07-2018

Download
http://www.thuisbiz.nl/mp3/dotcomradio-113-29072018.mp3


Leave a Reply