Zondag 21.00 dotcom.radio aflevering 106 van 03-06-2018

Zondag 21.00 dotcom.radio aflevering 106 van 03-06-2018

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering 106 van 03-06-2018

Deze week in aflevering 106: De douane werkt innig samen met de tabaksindustrie – Cancer risk? 5G wireless speeds could be dangerous – Antwoorden op vragen over artikel ‘Weedkiller products more toxic than their active ingredient, tests show’ – Spontaan vet verliezen door suppletie met oleoylethanolamide – Unavoidable chemical used in soap and toothpaste could leave you battling bowel cancer – Vaping E-cigarettes highly addictive and leads to smoking cigarettes health experts warn – Infection rates after colonoscopy, endoscopy at US specialty centers are far higher than expected – Zinc deficiency and its predictive capacity for anaemia – Ban cartoon characters on unhealthy food, MPs say – The roll out of 5G wireless service is ‘a massive health experiment’ – People who wear glasses really ARE smarter – Wat is Neu5Gc? – Gluconeogenese. – Chemours kan rekening voor verspreiding GenX verwachten – Hoe de voedingsindustrie je belazerd met toegevoegde vezels – Unileverproducten helemaal niet gezond – Steeds meer mensen ervaren vage, onverklaarde gezondheidsklachten op kantoor en school – Kids who drink orange juice in the morning ‘have a higher obesity risk’ – Chronic exposure to ELF-EMF is similar to physiological stress – Diepe hersenstimulatie kan glucosemetabolisme beïnvloeden – Dr. Robert Lustig The Hacking of the American Mind + Reacties luisteraars en de bijdragen van Mike en Henk

dotcom.radio aflevering 106 van 03-06-2018


Leave a Reply