Single van de week

Single van de week: Christian Malan – Met vrienden.

Christian Malan – Met vrienden

Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer is geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij maakte inmiddels al verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Volle maan” en “Jij wilde liever vrij zijn”. Na een tijdje rustig aan te hebben gedaan is de Brabantse zanger weer de studio ingedoken met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een gloednieuwe foxtrot voor hem te maken met een gipsy ritme. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen. De single met de titel; “Met vrienden” heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gipsy gitaren en een lekkere accordeon sound.

2 comments to Single van de week: Christian Malan – Met vrienden.

  • Adobe Discount

    Adobe Discount

    buy cheap adobe creative suite Adobe Discount buy cheap adobe creative suite, buy cheap adobe creative suite.

  • movie review buy

    movie review buy

    Write an resume editing help essay help writing. help essay writing, writing essay help.

Geef een reactie