Persbericht:

Persbericht:

Category : SLOG nieuws

Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg verzorgt, met een kleine groep vrijwilligers en een relatief smal budget, radio uitzendingen met een lokaal karakter voor de inwoners van de gemeente Geertruidenberg. Vanuit de samenleving kwam het verzoek om hier ook lokale tv uitzendingen aan toe te voegen. De SLOG heeft getracht, ondanks het smalle budget, hieraan gehoor te geven. Dit heeft geresulteerd in een live uitzending van “ de optocht van het Faantenland” en “ het Grote Verkiezingsdebat”. In tegenstelling tot de handelswijze van collega omroepen, te weten eerst opnamen maken, daarna monteren en op een later tijdstip uitzenden , is de SLOG van mening dat bepaalde items live uitgezonden dienen te worden zodat de kijker/luisteraar van het meest actuele nieuws wordt voorzien. Tijdens bovengenoemde 2 live uitzendingen is gebruik gemaakt van apparatuur beschikbaar gesteld door derden. Dit heeft niet de gewenste kwaliteit geleverd die wij als SLOG nastreven. Daarom zal de SLOG, tot nader order, stoppen met het live uitzenden van nieuwsitems. Onze opgenomen nieuwsitems blijven uiteraard wel gewoon te zien op SLOG Tv. Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw steun.

Bestuur Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken