dotcom.radio aflevering 93 van 25-02-2018 Zondag 21.00 uur

dotcom.radio aflevering 93 van 25-02-2018 Zondag 21.00 uur

Category : Internet , Media , Radio

In aflevering 93 Turmeric effectively eases sports injuries – E-cigarette users at risk of brain and heart damage – John Naish disagrees with study says antidepressants work – Cutting out MSG significantly eases pain, study finds – Hoe emulgatoren in creme je huidbarriere verzwakken – De Griekse beerput van het Novartis-schandaal – Zorginstituut is ‘chantage’ door farmabedrijven zat – Is depression a physical illness? – Poor gut health could affect memory – Wie zijn de farmaceuten die miljoenen families verwoest hebben met pijnmedicatie? – School Shooters Under The Influence Of Psychiatric Drugs – Waarom is tarwe zo uniek slecht voor een mens? – Bescherming tegen electromagnetische velden vermindert auto immuunziektes – Schoonmakers lopen chronische schade aan longen op – Teflon pannen kunnen je dikker maken door hormoonverstoorder PFAS – Een kritische weerman die het wel snapt – Welke medicatie maakt je dikker? – De artsen bleven vragen om organen, het leek wel koehandel – bijdrage luisteraars – Mike en Henk ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-093-25022018.html


Leave a Reply