dotcom.radio aflevering 92 van 18-02-2018 zondag 21.00 uur

dotcom.radio aflevering 92 van 18-02-2018 zondag 21.00 uur

Category : Internet , Media , Radio

In aflevering 92 Afscheid van Facebook – EFSA negeerde bewijs dat ratten nierziekte en galstenen kregen van GMO mais – Griepmedicijn Tamiflu kan voor hallucinaties en zelfmoordgedachten zorgen – Hoe stoffen zoals teflon je metabolisme verstoren en obesitas veroorzaken – 1 suikerrijke frisdrank per dag verlaagt al je vruchtbaarheid – Bekende medicatie zoals valium, codeine en beta-blockers vergroten kans op beroerte – More than 12 million US women are living with depression – Ketone drink could help diabetics by lowering blood sugar – The end of yo-yo dieting? Monash researchers uncover brain switch that controls fat burning – De opinie brief over orgaandonaties die gecensureerd werd door een huisartsenblad – Mouse study adds to evidence linking gut bacteria and obesity – Schijn van belangenverstrengeling rond Lelystad Airport – Alcohol damages the brain more than cannabis, study finds — bijdragen luisteraars – GEO politiek met Mike en meer …….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-092-18022018.html


Leave a Reply