Alternatief Nieuws

  • 0

Alternatief Nieuws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering No 82 van 10-12-2017
In aflevering 82 Geomagnetic Disturbances and MS – Relatie tussen melkzuurbacterieën in mond en kans op overgewicht – Electromagnetische straling van mobiele telefoon zorgt voor ophoping ijzer en aluminium in de hersenen van proefdieren – Ik waarschuw al jaren voor koolzaad- en zonnebloemolie – Relatie gebit / slokdarmkanker – Disrupting your body clock could increase your cancer risk – Consuming sugary drinks during pregnancy may increase asthma risk in mid-childhood – Say No to Immunotherapy – Onderzoek naar Nederlands drugsbeleid jarenlang gemanipuleerd – Borstkankerscreening heeft weinig invloed op het verlagen van sterfte aan vergevorderde borstkanker – Ex-NSA spy believes microwave attack gave him Parkinson’s – Traumatic brain injury causes intestinal damage – CRISPR. – Orgaandonor – De rol van electromagnetische straling bij chronische ziektes – Nieuwe electrostress studie met gebruik van fMRI hersenscans laat duidelijk verschil zien in hersenactiviteit bij sensitieve mensen – Zwartboek over orgaandonatie – Popular blood pressure medicine linked with increased risk of skin cancer – Role of Vitamin D in Amyloid clearance – Wageningen, Bayer, BASF – Mike over Trump en Jerusalem – Bijdragen lezer(s) en meer….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-082-10122017.html


Leave a Reply