het nieuws achter het nws

  • 0

het nieuws achter het nws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio No 80 van 26-11-2017
In aflevering 80 Dubieuze medicatie bij 60% dementen – What to Feed Your Friendly (Good) Bacteria? – SP (Renske Leijten) wilde dus alternatieve geneeskunde duurder maken – Dr Katharine Hayhoe on geoengineering – Dietary Linoleic Acid and Its Oxidized Metabolites Exacerbate Liver Injury – Diabetes tip – Include broccoli in your daily diet – Mondwater kan goede bacterieën in de mond doden en zo diabetes veroorzaken – Slecht nieuws voor die professors hier die zich laten gebruiken voor suikerpropaganda – Energy-saving LEDs boost light pollution worldwide – Hoe de voedingsindustrie invloed heeft op gezondheid kinderen – Wageningen en de industrie – Drie linkse partijen willen een verbod op sponsoring van patiëntenverenigingen door farmaceutische bedrijven – Mouth Bacteria Can Mess Up The Gut – Sugar industry blocked research linking sucrose to cancer – Cinnamon turns up the heat on fat cells – Russia reports radioactivity 986 TIMES the norm – De impact van blootstelling aan UVB licht en autisme – Benzodiazepines increase mortality in persons with Alzheimer’s disease – Bijdragen luisteraars – #Metoo – Helden van de A7 – coalitie Duitsland mislukt – Mlajic veroordeeld – Boek de omwenteling – Clinton Foundation en meer ….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-080-26112017.html


Leave a Reply