dotcom.radio zon. 21.00 uur

  • 0

dotcom.radio zon. 21.00 uur

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio No 78 van 12-11-2017

In aflevering 78:Ook Nederland wordt door Monsanto misleid – Alcohol beschadigt hersencellen (vooral bij vrouwen) die kanker voorkomen en hersenfunkties beschermen – Jongen loopt hersenschade op door de ziekte van Lyme – Hoe luchtvervuiling voor zwakkere botten kan zorgen – Hoe blauw licht kan zorgen dat je na een ruzie sneller ontspant – Study laat zien dat ME en Golfoorloog ziekte unieke hersenziektes zijn – Italie verbiedt circussen met dieren – Weekmaker BPA in plastic kan darmflora nageslacht veranderen – Hoe bittere voeding je behoefte aan suikers kan verminderen – Nieuwe kankermedicatie komt met grote onbekende risico’s voor patient – Suiker versnelt en verergert dementie – Toxines vliegtuigen – Californië verbiedt bepaalde #pesticiden binnen 400 meter van scholen te spuiten – Relatie gevonden tussen oplosmiddelen en hoge bloeddruk – Chronisch gebruik antidepressiva verhoogt je kans op vroegtijdig sterven – Griepvaccin deze winter maar 20% effectief – Het is tijd om belang gezondheid kinderen voor pesticides te stellen – Hart stents niet zo nuttig als gedacht blijkt uit nieuwe studie – Hoe boterzuur eetlust vermindert en je bruine vet activeert via darm-hersenen circuit – Te nauwe banden dus gezondheidsinspectie Australië en de industrie die het moet controleren ….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-078-12112017.html

P.S. Mijn Apple mac is al vijf jaar oud en natuurlijk zwaar verouderd. Mijn externe midi controlled mixer en de geluidskaart worden al een jaar niet meer ondersteund dus upgraden naar een recent besturingssysteem is onmogelijk. Bij elke update loop ik gevaar dat “iets” niet meer zal werken. Dat was deze week het opname programma van Skype. Bij deze uitzending had ik alleen opnamen van Mike en Ron en mijn presentatie moest ik daarna opnieuw proberen in te spreken. Hopelijk gaat het volgende week weer goed met mijn economisch verouderde Apple  laptop ?


Leave a Reply