Single van de week: 45 Erik de greef – Ciao amore

Single van de week: 45 Erik de greef – Ciao amore

Category : Single van de week

 

Erik de Greef – Ciao amore

 

Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek bracht begin dit jaar zijn eerste singel uit met de titel; “Om bij jou te zijn”. De lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders. Nu, een half jaartje later is het tijd voor de opvolger van deze succes singel. Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman (hitmaker van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.) die voor hem een gloednieuwe singel schreef en produceerde. De nieuwe single met de titel; “Ciao amore” is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat. “Het nummer blijft meteen in je hoofd hangen” zegt Erik de Greef enthousiast.

 


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken