dotcom.radio nieuws

  • 0

dotcom.radio nieuws

Category : Internet , Media , Radio

Zondag 21.00 uur gezondheid en geopolitiek en internationaal nieuws. dotcom.radio aflevering 72 van 24-09-2017

In aflevering 72 Thou Shall Not Criticize Our Drugs – Epilepsy drug warnings ‘not reaching women’, survey shows – Assumed safety of widespread pesticide use is false, says top government scientist – Asthma medication cause nightmares and depression – Study links brain inflammation to suicidal thinking in depression – E-cigarettes with nicotine cause life-long damage to heart – Controversial ‘light’ treatment for ME patients DOES work – Epilepsy Drugs May Have Damaging Effects on Children’s Bones – Oplossing voor dik slijm – Scientists say no longer any doubt about impact of pesticides on bees – How Risks of GMOs Have Been Consistently Underestimated & Misrepresented – Hormoonverstoorders aangetroffen in menselijke hersenen – Kwik, dat ongeboren kinderen bedreigt, wereldwijd groot milieuprobleem dat door het eten van vis op ons bord belandt – 10 jaar geleden waarschuwde ik voor gifdampen in vliegtuigen, – Zelfverrijking bij internationaal kankerfonds en meer ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-072-24092017.html


Leave a Reply