dotcom.radio alt. nieuws

  • 0

dotcom.radio alt. nieuws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering #71 van 17-09-2017

In aflevering 71: Third-hand smoke exposure cripples your liver and brain – Dr. Roy Spencer, meteorologist & NASA scientist deconstructs and debunks Al Gore’s propaganda – Diet soda affects your taste buds – Monsanto Caught Ghost-Writing Pieces Published In Forbes – De man van 200 miljard – Achter afschaffen van contant geld schuilt dubieuze missie – Oleuropein, een stof in olijven & olijfolie, verhoogt de aanmaak van insuline, beschermt tegen diabetes. Dierstudie. – A study found that chemicals in shaving cream could be altering men’s sperm – Chemical industry lies exposed by their own internal documents – Flu shots may have increased risk of miscarriage – Artificial sweeteners could raise risk of diabetes – Antidepressants raise the risk of an early death by 33% – Plantensterolen (margarine) verlagen cholesterol maar verhogen kans op hartziekte – Diabetes medicijn Invokana/Invokamet verhoogt kans op botbreuken en verlaagt mineraaldichtheid – Nanodeeltjes in tatoeage kunnen in je lymfen belanden en kanker veroorzaken – Junckers heeft niets geleerd, wil meer Europa – Monsanto weigert het europarlement tekst en uitleg te geven over gesjoemel met wetenschap over glyfosaat – Fake nieuws, hoe de industrie wederom misleidt – Illegal pollution is poisoning children at 950 schools – De cholesterol theorie is “dood” aldus de Royal Pharmaceutical Society in Groot-Brittanië – Kamp wil onkruidverdelger glyfosaat weer tien jaar toestaan – Depression is physical illness claims Cambridge professor – EFSA uses industry data to conclude glyphosate is not an endocrine disruptor en meer …

http://www.gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-071-17092017.html


Leave a Reply