Single van de week: 37 Leen Zijlmans – Ik zal je missen

Single van de week: 37 Leen Zijlmans – Ik zal je missen

Category : Single van de week

Perdoname, Daar Zijn Opa’s Voor, Blijf Wie Je Bent… stuk voor stuk hele herkenbare hits van de Raamsdonkveerse Leen Zijlmans

Prachtig gedragen nummers, die met ’n klein stemmetje niet te doen zijn. Daarom is het niet moeilijk om Leen te herinneren. Zijn krachtige stem maakt direct indruk op iedere luisteraar. Leen raakt je emotioneel en diep in het hart. En bij het horen van zijn laatste album, Mijn Herinneringen, wordt bij menig nummer, ongegeneerd ’n traantje weggepinkt…

Leen’s nieuwste single, Ik Zal Je Missen, is hierop geen uitzondering. Dit prachtige, door Jheron van der Heijden geschreven nummer, wordt weer grandioos gebracht door de man met zijn onafscheidelijke Fedora. Pakkende strijkers in combinatie met Leen’s powervoice zorgen voor een indrukwekkend muzikaal eindresultaat. Leen deed al eens mee met Bloed, Zweet & Tranen, maar had hij toen dit nummer gehad, was hij zeker als winnaar uit de bus gekomen ! Want Ik Zal Je Missen pakt je gelijk “bij de strot”. En niks gsm-lichtjes… aanstekers verdorie…! En veel…! Leen Zijlmans laat je horen, hoe het levenslied gezongen moet worden !

 


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken