dotcom.radio Zon. 21.00

  • 0

dotcom.radio Zon. 21.00

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #70

In aflevering 70: Wetenschappers waarschuwen voor 5G – Cognitieve gedragstherapie baat ME/CVS-patiënt niet – In Search Of The Red Cross’ $500 Million In Haiti Relief – How the food industry adds sugar to food, which triggers an addictive response in the brain – Solar flare delays flights in Sweden – Ui goed voor het bindweefsel en bij reuma – Antidepressant use during pregnancy increases risk of psychiatric disorders in children – Is listening to ‘happy’ music the key to creative thinking – Steeds meer kinderen krijgen antipsychotica – Kokosolie studie betaald door koolzaad olie producent – Farmers’ Greater Risk of Diabetes Linked to Pesticide Exposure – White kids are often prescribed antibiotics unnecessarily – Beeswax could help with stress and sleep problems – Experts kritisch op chemiebedrijf Chemours – Waar blijft de Europese burger-lobbyist? – Veel scholieren hebben last van schoolstress – Babies were given a trial TB vaccine ‘that did not work on monkeys by Oxford University scientists’ – Your Thyroid & the Importance of Vitamin A – Bracht een zonnestorm in 2016 zes potvissen naar Texel? en meer …….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-070-10092017.html


Leave a Reply