“Rond de Raad” op SLOG Radio.

  • 0

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Category : Radio

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Op woensdag 1 november a.s. is er weer een nieuwe uitzending van “Rond de Raad”,

het politieke programma van de SLOG. Dit programma wordt om de 2 weken uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verschillende actuele onderwerpen aangaande de lokale politiek zullen in de uitzending behandeld worden. Afhankelijk van het thema van de avond zullen leden van de gemeenteraad of college worden uitgenodigd om hun zienswijze over de verschillende onderwerpen kenbaar te maken. Zo ontstaat een levendige discussie over actuele zaken die in de gemeente Geertruidenberg spelen. Uw presentator voor deze avond is Rob van Iersel. In deze uitzending zal dhr. Albert Smit te gast zijn. Dhr. Smit maakt een come back in de politiek en zal de gelederen van Keerpunt 74 gaan versterken. In deze uitzending komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod zoals het hoe en waarom van zijn keuze voor Keerpunt 74. De speerpunten voor de komende verkiezingen en zijn politieke verwachtingen voor de toekomst. Het beloofd wederom een interessante uitzending te worden. Rond de Raad is te beluisteren op SLOG fm, Ziggo kanaal 918 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 780. Tevens op Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 3166 en op SLOG Tv, Ziggo kanaal 43 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 320 en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2156. Ook via het Tele2 hoofdmenu op de ‘lokale zenders bekijken’ pagina of in de ether op 105.1 fm.

 

 

 

 

 


Leave a Reply