“Rond de Raad” op SLOG Radio.

  • 0

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Category : Radio

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Op woensdag 18 oktober a.s. is er weer een nieuwe uitzending van “Rond de Raad”, het politieke programma van de SLOG. Dit programma wordt om de 2 weken uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verschillende actuele onderwerpen aangaande de lokale politiek zullen in de uitzending behandeld worden. Afhankelijk van het thema van de avond zullen leden van de gemeenteraad of college worden uitgenodigd om hun zienswijze over de verschillende onderwerpen kenbaar te maken. Zo ontstaat een levendige discussie over actuele zaken die in de gemeente Geertruidenberg spelen. Uw presentator voor deze avond is Rob van Iersel. In deze uitzending zal mevr. Minie van der Weerd te gast zijn. Mevr. van der Weerd is gemeenteraadslid voor GroenLinks. In deze uitzending komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod zoals het samen gaan van PvdA en GroenLinks in één progressief blok. Hoe wordt de samenstelling van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend en jaar en wie wordt dan de lijsttrekker? Wat wordt de toekomstvisie van het nieuw te vormen progressief blok voor 2018/2022 en wat is haar visie t.a.v. de sportcomplexen in de gemeente? Tot slot de vervuilde grond in de Overdiepse Polder nabij Raamsdonk. Hoe hier mee om te gaan? Het beloofd wederom een interessante uitzending te worden. Rond de Raad is te beluisteren op SLOG fm, Ziggo kanaal 918 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 780. Tevens op Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 3166 en op SLOG Tv, Ziggo kanaal 43 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 320 en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2156. Ook via het Tele2 hoofdmenu op de ‘lokale zenders bekijken’ pagina of in de ether op 105.1 fm.

 

 

 

 

 


Leave a Reply