“Rond de Raad” op SLOG Radio.

  • 0

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Category : Radio

“Rond de Raad” op SLOG Radio.

Op woensdag 7 februari a.s. is er weer een nieuwe uitzending van “Rond de Raad”, het politieke programma van de SLOG. Dit programma wordt om de 2 weken

uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verschillende actuele onderwerpen aangaande de lokale politiek zullen in deze uitzending behandeld worden. Afhankelijk van het thema van de avond zullen leden van de gemeenteraad of college worden uitgenodigd om hun zienswijze over de verschillende onderwerpen kenbaar te maken. Zo ontstaat een levendige discussie over actuele zaken die in de gemeente Geertruidenberg spelen. Uw presentator voor deze avond is Rob van Iersel. In deze uitzending zullen te gast zijn dhr. Leon Hooijmaijers en dhr. Berrie Broeders. Dhr. Hooijmaijers en dhr. Broeders zijn beide lid van de CDA fractie. In deze uitzending komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: wat is de visie van de CDA fractie ten aanzien van knooppunt Hooipolder en hoe zien zij de afgelopen raadsperiode voor het CDA. Hoe ziet de verkiezingscampagne van het CDA eruit en wat zijn hun plannen voor de komende 4 jaar? Kortom het beloofd wederom een interessante uitzending te worden. Rond de Raad is te beluisteren op SLOG fm, Ziggo kanaal 918 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 780. Tevens op Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 3166 en op SLOG Tv, Ziggo kanaal 43 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 320 en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2156. Ook via het Tele2 hoofdmenu op de ‘lokale zenders bekijken’ pagina of in de ether op 105.1 fm.

 

 

 


Leave a Reply