dotcom.radio nieuws

  • 0

dotcom.radio nieuws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #68 nieuwe beerputten openen zich

In aflevering 68: Medische missers: Verlies kraakbeen door injecties bij knieartrose – Injecties met corticosteroïden leiden tot meer kraakbeenverlies dan injecties met een zoutoplossing en lijken pijnklachten niet te verminderen. – Ontbijtkoek met Xylitol kan dodelijk zijn voor honden – Zon en andere natuurlijke factoren dominant bij opwarming – Toxicoloog slaat opnieuw alarm over gifgas bij Chemours – Geef kinderen geen vruchtensap – Heb je vetten nodig? De beste verhouding omega 3 en 6 is 1:1 – Waarom je om 2 uur zo moe kunt zijn – Vernielt antipsychiotica zoals Abilify je brein? – Militairen willen duidelijkheid over 911 – Monsanto beïnvloedde ook peer review onderzoek Roundup – – Japanse dolfijnenjagers mogen 1.940 dolfijnen doden – Volgens de nieuwe quota mogen er dit seizoen 1.940 dolfijnen gedood worden in het Japanse Taiji. – Het middel tegen aambeien – collinsonia canadensis / Canadees steenkruid – 12 keer zoveel kans op hartfalen bij vitamine D tekort – Regering Merkel test hormonale neusspray om mensen politiek-correct te maken – Toenemende censuur op internet – Je kunt nu steeds beter merken dat grote Amerikaanse internet bedrijven kritische artikelen en sites begrenzen. – Onderzoek linkt ongezonde, afgezonderde wijken aan kinderastma – Onderzoekers hebben moeite gehad te verklaren waarom zwarte kinderen veel meer kans hebben op astma dan andere kinderen. – Ben je gevoelig voor zout of heb je gewoon een tekort aan kalium? – EU stelt economische belangen boven volksgezondheid – Engeland exporteert verboden pesticide naar ontwikkelingslanden – Schoonmaakmiddelen ondermijnen je vruchtbaarheid – Pesticide tegen Zika mug beschadigt zenuwgestel kinderen – Straling mobiele telefoon verstoort vruchtbaarheid vrouwelijke proefdieren en meer ….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-068-27082017.html


Leave a Reply