dotcom.radio Zon. 21.00

  • 0

dotcom.radio Zon. 21.00

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #66: Hoezo komkommertijd?

In aflevering 66: De nieuwe site: www.dotcomnieuws.com – Langdurig gebruik mobiele telefoon veroorzaakt concentratie problemen – Amandelen verhogen het HDL cholesterol – Vitamine B3 kan miskramen en geboorteafwijkingen voorkomen – Amerikaanse dokters ontvingen 47 miljoen dollar voor het pushen van pijnstillers en veroorzaken zo duizenden doden per jaar – Een dieet vrij van fructose kan je gezondheid binnen 8 dagen verbeteren – Zoetstoffen kunnen je hersenen en caloriehuishouding ontregelen en zo diabetes en overgewicht aanjagen – Conserveermiddel (en hormoonverstoorder) E321 (Butylhydroxytoluene) in ontbijtgranen kan een dikmaker zijn – In file rijden of op drukke snelweg beter je airco aan dan met open ramen rijden qua vervuiling – Canada overweegt verbod op kindermarketing ongezond voedsel – Study shows how food preservatives may disrupt human hormones and promote obesity – Exposure to antimicrobials during development may cause irreversible outcomes – Monsanto continued selling PCBs for years despite knowing health risks, archives reveal – Monsanto Was Its Own Ghostwriter for Some Safety Reviews – A Lack of Sleep Makes Your Brain Eat Itself – Action video games decrease gray matter, study finds – In utero exposure to diesel exhaust could be linked to adult heart failure – Glyfosaat test – Hoe giftig is de Bollenteelt? – Synchronization of Human Autonomic Nervous System Rhythms with Geomagnetic Activity in Human Subjects – Al Gore film flopt – Natuurlijk Trump – Nethanyaho – Google oorlog tegen de waarheid en meer ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-066-13082017.html


Leave a Reply