Single v/d week; 31 Marco Kanters – Oh oh wat hebben we lol

Single v/d week; 31 Marco Kanters – Oh oh wat hebben we lol

Category : Single van de week

Single van de week

Marco Kanters – Oh Oh Wat Hebben We Een Lol (Aan De Costa Del Sol)

De carriere van Marco Kantersging eind jaren 90 van start met optredens in zijn stamcafe in Zevenbergen. “De nacht is lang … Niet lang genoeg”was de titel van zijn debuutsingle waarvan enkele duizenden exemplaren werden verkocht. Daarnaast was deze sympathieke gezelligheidszanger te zien in tal van televisieprogramma’s zoal’ Jensen, Hart voor Nederland, Brabant Party, Brabant Toppers e.v.a. Zijn single Oh Oh wat hebben we een lol (aan de Costa del Sol) komt uit de pen van Jack van Raamsdonk en Walon v.d. Heijden en die laatste produceerde deze plaat ook.


Leave a Reply