21.00 dotcom.radio

  • 0

21.00 dotcom.radio

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #65  Staat de wereld in brandt ?

In aflevering 65 Stalbrand – 24.000 levend verbrande dieren – Pregnant women exposed to pollution ‘have preemies’ – Antidepressiva – een recept voor moord? – Gordon werd ziek van dierlijke eiwitten – Wat smaakversterkers (E621) veroorzaken bij kinderen met autisme – 10 min wandelen na lange autorit kan pijn flink verzachten – Turmeric helped a dying woman beat cancer – Indoor pollution driving an asthma epidemic, experts warn – Tai Chi reduces the risk of deadly falls by 43% – Autorijden in de spits versnelt veroudering, verhoogt kans op ziekte – Pairing sugary drinks with protein makes you MORE tired – Het verlies van je vader als kind maakt je telomeren korter (en verkort je leven?) – Vlieg je vaak? Lage dosis straling aan boord kan hart schade geven – Onderzoekers zeggen dat gebrek aan carnitine milde vormen van autisme kunnen veroorzaken – Drie lange termijn studies laten zien dat pesticides hersenen van kinderen beschadigen – Canadese studie laat link zien tussen zoetstoffen en overgewicht en hartziekte – Stressvolle gebeurtenissen verouderen het brein – Het lang gestelde geloof in het feit dat er een relatie is tussen cholesterol en hartziekte is gebaseerd op selectief gebruik van de wetenschap (cherrry picking) en dat heeft vele artsen misleid wanneer het ging om preventie van hartziektes blijkt uit nieuw rapport. – Kan de zoetstof stevia helpen bij het genezen van de ziekte van lyme – De invloed van slimme energiemeters op het menselijke hart dmv een ECG meting – Vragen luisteraars – G20 – Formatie kabinet – Transgender – Trump – Clinton foundation en meer ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-065-30072017.html


Leave a Reply