22.00 uur wereldnieuws

  • 0

22.00 uur wereldnieuws

Category : Internet , Media , Radio

Dotcom.radio aflevering #64 tweede jaargang

In aflevering 64: California Brain Tumor Association Testifys Against 5G Small Cell Bill – Een dieet rijk in tomaat vermindert bij muizen kans op huidkanker met 50% – Nieuw bewijs laat zien dat Bayer en Syngenta wetenschappers wilde beinvloeden bij effecten op bijen. – Afvalwater van schaliegas boringen zorgt voor radioactieve vervuiling van rivier – Gist bacterie interaktie betrokken bij gebitsproblemen. – Relatie kwik en autisme gevonden in nieuwe studie. – Minder diverse darmflora verhoogt risico op diabetes. – EU autoriteiten negeerden bewijs voor kankerverwekkende eigenschap glyfosaat – Giftigen kunstheupen kunnen rol spelen bij dementie en hartproblemen – Hartfalen heeft relatie met verlies darmflora – De voedingsindustrie heeft al een flinke vinger in de pap gekregen in het Washington van Trump – De Optimist George Houts: durf te denken in complotten – Tilapia in het wild leeft van algen, kweekvis eet mais, soja en poep – Transcriptome profile analysis reflects rat liver and kidney damage following chronic ultra-low dose Roundup exposure – The AHA Is Wrong About Coconut Oil. Here’s Why. – Krachttraining ouderen remt metabool syndroom – Sinasappel per dag kan dementie risico met 25% verminderen — Bijdragen luisteraars — G20 terreur – Oekraïne – Trump – Nadenken over mijn toekomst …

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-064-16072017.html


Leave a Reply