21.00 Nieuws ACHTER het Nws

  • 0

21.00 Nieuws ACHTER het Nws

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #63  Het Nieuws Achter het nieuws,…

In aflevering 63 Hoe het luisteren naar muziek je hersenstructuur kan veranderen – Dokter in de VS zegt dat koffie de sleutel naar gewichtsverlies – Vrijhandelsverdrag geeft vrij baan voor suiker en maakt Canadezen dik en vaker diabeet, wordt vermoed na onderzoek – Uitbraak bof bij gevaccineerde kinderen – Ibuprofen verminder bloedtoevoer naar de nieren en kan nierschade opleveren bij duursport – Nieuwe studie zegt dat recente klimaat data geen geldige representatie van de werkelijkheid is – Waarom stierven zoveel vissen in Vietnam, de bloggster die nu 10 jaar de gevangenis in moet – Hendrick lost op (58a) BPA – van kassabon naar onvruchtbaarheid – Inspectie heeft nooit gekeken naar gevaarlijke stoffen bij DuPont – Chemo therapie kan bij borstkanker de kanker verspreiden naar de organen – Uit angst voor protest sluit EU stilletjes handelsverdrag met Japan – Arbeidsinspectie – werknemers DuPont jarenlang blootgesteld aan gevaarlijke stoffen – Hoe de Bush regering samen met de suikerindustrie er alles aandeed om de WHO strategie op gebied van dieet te ondermijnen – Frankrijk maakt in 2018 vaccinaties verplicht – Dieet rijk aan omega 6 vetzuren jaagt hartziekte, diabetes en kanker aan – The Lightbulb Conspiracy – Planned Obsolescence – Adhd medicijn Ritalin zorgt voor langdurige verandering in de hersenen – De zika waanzin komt naar Europa. De overheden wil de bevolking gaan besproeien met een pesticide die neurologische schade kan veroorzaken – Hoe caprylzuur (kokosolie) kan helpen tegen bacterie die acne veroorzaakt – Expert Forum: Wireless Radiation and Human Health Hebrew University Medical School, January 23-26 2017 — Veel bijdragen luisteraars – Mike met o.a de G20 in Hamburg en veel meer…

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-063-09072017.html


Leave a Reply