zon: 21.00 dotcom.radio

  • 0

zon: 21.00 dotcom.radio

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio week 26 aflevering 62 van 02-07-2017

In aflevering 62 Onderzoek laat relatie darmflora en emoties zien – Wetenschappers ontdekken enzym dat oplossing voor dementie kan zijn – In Engeland lopen 50.000 mensen rond met een giftige heupimplantaten – Omega 3 vetzuren kunnen je kans op overleven vergroten bij darmkanker – De pil (Yaz en Jasmin) heeft toch een link met borstkanker – Zwem niet met zonnebrandcreme, een stof wordt omgezet in toxine – Hoe borstvoeding je kans op hartziekte kan verkleinen – Dokters blijven ontkennen dat er studies zijn die veiligheid vaccins betwisten – Meeroken voor de geboorte heeft effect op de longen op latere leeftijd – Stof die werd gebruikt voor decaf koffie heeft de ozon laag beschadigd – Magnesium mogelijk geschikt bij behandeling tegen matige depressie – Directeur Milieuagentschap VS schrapt verbod pesticide – verdacht van hersenschade – na ontmoeting met Dow Chemical – BPA kan dus je insuline werking verstoren blijkt uit deze studie – Traditioneel Afrikaans medicijn bied nieuwe hoop bij de ziekte van alzheimer – Nachtwerk verstoort processen die DNA schade herstellen – Merkel wil onderhandelingen over TTIP nieuw leven inblazen – Monsanto sponsort Amerikaanse hartstichting – Uitgelekte handelsdocumenten onthullen gebrek aan transparantie en milieubescherming – Je brein functioneert minder goed als je smartphone naast je ligt – Marijn Poels’ klimaatdocumentaire, ‘The Uncertainty Has Settled’, geboycot door media – Wetenschap journalist kijkt kritisch naar mammografie en PSA testen – Vaccins, niet voeding, veroorzaken een epidemie van obesitas en diabetes door overbelast immuunsysteem – Waarom zoetstoffen ons dik maken – Te weinig zout zet lichaam in overlevingsmode en kan insuline resistentie veroorzaken – Zwitserse farmaceut Novartis ‘gebruikte daklozen als proefkonijn’ – Medische fouten m.b.t. anafylaxie bij de spoedeisende hulp – Hoorzitting Toine Manders vs Renske Leijten (SP) “Belasting is diefstal” en meer …

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-062-02072017.html


Leave a Reply