Single v/d week: 27 De Alpenzusjes – Spring op en neer

Single v/d week: 27 De Alpenzusjes – Spring op en neer

Category : Single van de week

Single van de week 2-7 t/m 8-7

 

Alpenzusjes – Spring op en neer

Apolonia en Chantal bliezen in 2010-2011 De Alpenzusjes nieuw leven in en debuteerden in 2011 mt de single “Naar voren, Naar achter”. Medio 2014 is de samenstelling van De Alpenzusjes gewijzigd, Kirsten Stroek heeft Apolonia vervangen en dus vormt zij nu samen met Chantal Gielen deze gezellige feestact die jaarlijks één of twee singles uitbrengen in een moderne Tirolersound gemixt met Hollandse gezelligheid. Het leuke van de singles van dit duo is dat ze steeds weer weten uit te groeien tot (airplay) succes. Het pakt gewoon!

Zal dat voor “Spring op en neer”ook weer gaan gelden?


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken