Dotcom.radio Zon: 21.00

  • 0

Dotcom.radio Zon: 21.00

Category : Internet , Media , Radio

Dotcom.radio aflevering #61 van week 25

In aflevering 61 E-nummers, bewezen veilig? – Weer relatie gevonden tussen frisdrank en diabetes bij vrouwen – Amerikaanse EPA onderzoek chemische vervuiling rivier door Chemours – Het veilige niveau van glyfosaat is 100 keer lager dan de EPA toestaat – Relatie OCD en ontstekingen in de hersenen ontdekt – België vindt glyfosaat bloedlink en voert verbod in, Nederland wacht af – Griepvaccin was wederom niet effectief voor mensen van 65 en ouder – Vroeg met school begin niet goed voor welzijn kinderen – Wil je scherp blijven als je ouder wordt, dan is sex de oplossing – Polen zeggen NEE tegen verplichte vaccinaties – Extra virgin olijfolie remt ziekte van Alzheimer en beschermt je geheugen – Kinderen die meer luteine rijk voedsel eten doen het beter op school – Het kruid salie verbit de gezondheid van je gebit – Reuters aanval op glyfosaat criticus IARS is gekleurd en selectief – Monsanto’s glyfosaat verandert gedrag insecten – Borstimplantaten kunnen hartfilmpje verstoren en voor valse hartaanval diagnose zorgen – Minister Schultz boos op Chemours na illegale lozing GenX – Wederom vraagtekens bij zoetstoffen – slecht voor baby tijdens zwangerschap? – Canadese studie vindt verband gebruik mobiele telefoon en hersenkanker – Invloed van zon veel groter dan klimaatpanel ons wil doen geloven – Maagzuurremmers vergroten kans op hart en vaatziekte bij diabetes 2 – Italië verplicht vaccinaties en GSK investeert miljard euro, toeval? – EU veiligheidsorgaan wil titaniumdioxide gaan zien als kankerverwekkend – Antidepressiva worden voorgeschreven bij steeds meer kinderen tot zelfs onder de zes jaar. – Hoe insectiden in navelstreng verbanden laten zien met motorische vaardigheden baby – Het lichaam heeft LDL cholesterol nodig voor het immuunsysteem – Vliegen voor cabine personeel ongezond vanwege chemische dampen – Hoe kinderartsen afhankelijk werden van geld van farmaceutische bedrijven en meer ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-061-25062017.html


Leave a Reply