Zon: 22.00 uur dotcom.radio

  • 0

Zon: 22.00 uur dotcom.radio

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio week 24
In aflevering 59 Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs – De toename van vrouwelijke mannen, is soja de boosdoener? – Wist je dat antidepressiva schade aan de hersenen veroorzaken, je libido verlagen en spierklachten kunnen veroorzaken? – American chip fabrikanten hadden een giftig probleem dus besteedde ze dat werk uit – Suzanne Humphries over vaccins en het immuunsysteem – Tamoxifen bij borstkanker vergroot kans op baarmoederhalskanker – Statines kunnen symptomen van ziekte van Parkinson versnellen – Expert veiligheid medicatie vraagt artsen geen antipsychotica voor te schrijven bij slaapproblemen – Lezing over de verbanden tussen vaccinaties en autoimmuunziektes – Hoe antibiotica voor gewichtstoename kan zorgen – EU agentschap onder vuur door rel rondom pesticide glyfosaat – Dagelijks aspirine nemen kan dodelijk zijn voor ouderen boven de 75 jaar – Geluid vliegveld, met name in de nacht, verhoogt kans op hartproblemen – Belangenconflicten bij ‘gerespecteerde wetenschappers’ die glyfosaat hun zegen geven – Kweekzalm lijdt onder depressie – Het probleem van GenX – De nitrosaminen in glyfosaat zijn kankerverwekkend – Bacterie die rol speelt bij gebitsproblemen kan zwangerschap blokkeren – Kleine borstkankertumor kun je beter met rust laten – Mensen met ME hebben problemen door hoge melkzuurwaardes – Overheidsrapport EU laat zien dat biologische voeding voor betere gezondheid zorgt – Druivenpitten helpen tegen schade aan gebit

gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-059-18062017.html


Leave a Reply