Zon: 21.00 dotcom.radio

  • 0

Zon: 21.00 dotcom.radio

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #58 het wereld en gezondheidsnieuws in 52 minuten

In aflevering 58 Phonegate – French Government Data – Cell Phones Expose To Radiation Higher Than Manufacturers Claim – Een halve eeuw cholesterolverdwazing, huisarts Hans ter Linde – Wie is klimaatscepticus István Markó? – Suffering abuse as a child can lead to ovary removal – Research targets PFOA threat to drinking water – Cbd olie en chronische pijn – Geen koffie na de ochtend, eiwitrijke lunch en in de avond magnesium en amandelen voor een betere slaap – Artritis medicijn RoActemra gelinkt aan hartfalen – Onderzoek naar fraude door medewerkers Europese commissie nav Panama Papers – Mammografie kan leiden tot overdiagnose / overbehandeling – Nieuwe generatie diabetes medicijnen kunnen ketoacidose (zuur bloed) veroorzaken – Maak duidelijk onderscheid tussen milieu en klimaat – Intensief sporten kan schade veroorzaken aan de darmen – Bepaalde hartmedicatie vergroot kans op vallen – Schadelijkheid transvetten al decennia bekend – Kinderen van moeders die light frisdrank drinken hebben meer kans op overgewicht – Vitamine C een verbazende behandeling voor hersenschuddingen – Een stofje in cannabis is sigificant effectief in het vernietigen van tumoren bij leukemie – Aldehydes zoals formaldehyde (sigaret/spaanplaat) een bedreiging voor vrouwen met het BRCA2 gen – Transvetzuren kunnen celdood aanjagen – Combinatie van lood en electromagnetische straling verhoogt risico op ADHD – Lage blootstelling weekmaker plastic schadelijk voor hersenen kinderen – Roken in huis kan kanker veroorzaken bij je huisdieren – Schade aan kleine bloedvaten veroorzaakt depressie….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-058-11062017.html


Leave a Reply