dotcom.radio Zon. 21.00

  • 0

dotcom.radio Zon. 21.00

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering #57:

In aflevering 57: Hoe maagzuur bacterie rol kan spelen bij insuline resistentie – Hoe zwarte schimmel in huis je gezondheid kan verstoren – Babies blootgesteld aan lood/zink in baarmoeder hebben meer kans op autisme – Hormoonspiraaltje zorgt voor ophef in Frankrijk – Slaappillen net zo gevaarlijk als sigaretten – Injectie die schade kan beperken na een hartaanval – Groenen eisen via EU-Hof van Justitie inzage in veelbesproken glyfosaat-studies – Hoe het Amerikaanse leger St Louis besproeide met gifstoffen – Stoffen in shampoo kunnen ontwikkeling kinderen veroorzaken – Rokende moeders hebben meer kans op babies met gebitsafwijkingen – ADHD medicijn Ritalin verandert hersenen en stimuleert risicovol gedrag – Hoe chemische stoffen in huis de schildklier van jonge meisjes verstoren – Relatie tussen darmbacterie en diabetes ontdekt – In 2015 was er blijkbaar al een schandaal rondom het HPV vaccin – Rook hulpstuk IQOS van Philips Morris zorgt voor meer kankerverwekkende stoffen – Beoordelingen glyfosaat door EFSA en ECHA zijn wetenschappelijk niet correct – Cocktail chemische stoffen in sigaretten schadelijk voor levercellen ongeboren kind – Karen Kain, wanneer er risico’s zijn mbt vaccinaties mag het nooit verplicht zijn – Acne? Smeer bacteriën op je huid – Enummers Katherine Reid, PhD, biochemicus beschrijft de problemen door smaakversterkers E621 (msg) – Het effect van elektromagnetische golven op je suikerspiegel en temperatuur – Waarom natuurscholen in Finland fantastisch voor kinderen zijn – Hoe kleine dieseldampdeeltjes je hart vergroten en beschadigen – Hoe de FDA vermeed dat ze een link ontdekte tussen zelfmoord en antidepressiva – Formatie: Kartelfossiel Tjeenk Willink. – CNN-presentator en ‘komiek’, maakt filmpje dat er verdacht veel uitziet als een ISIS-onthoofdingsfilmpje – Ramadanterreur: – Bilderberg 2017 – Filippijnen: Duterte heeft het enige juiste antwoord op ISIS – keihard terugslaan!.

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-057-04062017.html


Leave a Reply