dotcom.radio Zon 21.00 uur

  • 0

dotcom.radio Zon 21.00 uur

Category : Internet , Media , Radio

dotcom.radio #56: De kruik gaat net zo lang te water tot ‘ie barst

In aflevering 56: Hoe een stropdas glaucoom (groene staar) kan veroorzaken – De chemische stof, vlamvertragers, die onze katten ziek maakt – De effecten van lage lood waardes op volwassenen – Slimme mensen hebben meer kans op autisme – Diabetes medicatie werkt omdat het de darmflora verandert – Vitamine D pil kan rugpijn verlichten – Cacao vermindert het risico op hart ritme stoornissen – Chondroitine sulfaat net zo goed voor knie artrose als ontstekingsremmer – Hoe gebitsontstekingen een rol kunnen spelen bij overgewicht – Milieuvervuiling door verkeer veroorzaakt DNA schade bij kinderen – Dr. Suzanne Humphries – Vaccin variant van mazelen virus gevonden bij uitbraak mazelen – Kinderen die zijn blootgesteld aan pesticides hebben kleinere longen – Ouderen die gezonder eten ipv statines te nemen leven langer – Hoe statines door het effect op vitamine K2 averrechts kunnen werken – Kinderartsen adviseren je kind het eerste jaar geen vruchtensap te geven – Roken – ‘Light’ sigaretten maken rokers gevoeliger voor longkanker – Italie maakt 12 vaccinaties verplicht voor schoolgaande kinderen – Combinatie van pesticides veroorzaakt lager geboortgewicht – Geen loosverbod voor Teflon producent Chemours – Verband gevonden tussen dierlijke eiwit-inname en hoger BMI bij kinderen – Coca-Cola betaalt bloggers en TV koks om hun frisdrank te promoten – Bijdragen luisteraars – Formatie muurvast – Couppoging in Witte Huis duurt voort: fictief Rusland-scenario opnieuw uit de kast gehaald, mogelijke impeachment (afzettingsprocedure) – Aanslag in Manchester – Le Pen verlaat Front National en wil nu ineens ‘EU-hervorming’ i.p.v. Frexit – Chemtrails nu offivieel toegegeven in de NYT

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-056-28052017.html


Leave a Reply