Rond de Raad” op SLOG Radio – Woensdag 19 april

  • 0

Rond de Raad” op SLOG Radio – Woensdag 19 april

Woensdag 19 april a.s. is er weer een uitzending van “Rond de Raad”, het politieke programma van de SLOG. Dit programma wordt om de 2 weken uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verschillende actuele onderwerpen aangaande de lokale politiek zullen in de uitzending behandeld worden. Afhankelijk van het thema van de avond zullen leden van de gemeenteraad of college worden uitgenodigd om hun zienswijze over de verschillende onderwerpen kenbaar te maken. Zo ontstaat een levendige discussie over actuele zaken die in de gemeente Geertruidenberg spelen. Uw presentator voor deze avond is Rob van Iersel. In deze uitzending zal de heer Jan van Brummelen te gast zijn. De heer van Brummelen is gemeenteraadslid voor de partij Lokaal +. In deze uitzending zullen een aantal actuele onderwerpen aan bod komen. De verandering van U 3 Kernen naar Lokaal +. De zienswijze van Lokaal + op de problematiek omtrent “de Slikpolder” en het nieuw te realiseren “KV380” tracé. Het beloofd een interessante uitzending te worden. Rond de Raad is te beluisteren op SLOG fm, Ziggo kanaal 918 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 780 tevens op Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon op kanaal 3166 en op SLOG Tv, Ziggo kanaal 43 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 320 en Telfort met de zwarte afstandsbediening 2156. Ook via het Tele2 hoofdmenu op de ‘lokale zenders bekijken’ pagina of in de ether op 105.1 fm


Leave a Reply