Dotcom.radio Zo. 21.00

  • 0

Dotcom.radio Zo. 21.00

Category : Radio

De grote dag wordt 15 Maart, en meer wereldnieuws

In aflevering 46: Verkiezingen Nederland, de grote vraag hoeveel procent van Nederland is wakker? – Kijkbewust Vrije Energie onder Trump – Nadelen zomertijd – Ceta verdrag gaat 300.000 banen kosten…. – Houtkachels zijn goed voor het geweten maar slecht voor het hart – Verhoogde stressniveau’s bij Noorse kinderen in de kinderopvang – Sulforafaan, een plantenstof in broccolikiemen, helpt bij obesitas – Samenhang tussen meer sociale online contacten en toename gevoel van isolement – Walnoten kunnen bijdragen aan gezond sperma, volgens nieuw dieronderzoek – Sigarettenrook hindert zelfgenezend vermogen longen – Wat gebeurt er nadat je galblaas is verwijderd qua vitamines – Een combinatie van probiotica kan allergie symptomen verminderen – Wie stemt wat? – Bijdrage luisteraars – De wereldpolitiek, milieu, vluchtelingen crisis en meer ….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-046-12032017.html


Leave a Reply