Single van de week(10) Tim Schalkx – We gaan weer

Single van de week(10) Tim Schalkx – We gaan weer

Category : Single van de week

De Noord-Brabantse feestzanger Tim Schalks, die flink aan de weg timmert uit Boxtel en waarbij op elk feest het dak eraf gaat, leeft voor de feestmuziek, lang leve de après-ski is dan ook het motto van de zanger en het seizoen is aangebroken van welkom in de après-ski. De zanger zag op vroege leeftijd al het licht van de Nederlandse feestmuziek en entertainment en neemt je mee op een reis in de tijd met veel tam tam om de tijd stil te zetten en vervolgens dagen te knallen tot diep in de nacht met de nieuwe singel “We gaan weer”, een vrolijke, vlotte, opzwepende uptempo singel die voor Tim op het lijf is geschreven met een hoog feest en meezinggehalte met een ferme knallende discobeat, de singel we gaan weer is een plaat, waarbij stilstaan geen optie is.


Leave a Reply