1ste Raamsdonkse Hippie dag 18 maart 2017 in Café/zaal het Vermaak

1ste Raamsdonkse Hippie dag 18 maart 2017 in Café/zaal het Vermaak

Category : Media

Raamsdonk- Als de rook van carnaval om je hoofd is verdwenen, wordt er op zaterdag  18 maart 2017 in Café/zaal het Vermaak te Raamsdonk de 1ste Raamsdonkse Hippie dag  georganiseerd een ode aan Armand,met als thema a tribute to Armand.

Voor zaterdag 18 maart 2017 heeft de organisatie van  hippie dag a tribute to Armand een heuse primeur weten te realiseren . In café/zaal Het Vermaak wordt vanaf  20.00 uur in het avond programma gepresenteerd de Vlaamse protestzanger De Calle.  De Calle speelt songs van Armand, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Ramses Shaffy.    

De wel bekende DJ Peter Fijneman uit Waspik zal deze avond de jaren ’60 muziek laten herleven. DJ Peter zal ook enkele nummers draaien van Armand die nooit zijn uitgebracht door Armand . De organisatie wil met deze hippie dag a tribute to Armand een eerbetoon brengen aan één van de kleurrijkste personen uit de Nederlandse popgeschiedenis Armand. Een biografie van Armand met als ‘titel nou ik’ is uitgebracht op 15 november 2016.

 Foto  – expositie

Voor afgaande aan de avond is vanaf 14.00 uur een Armand foto expositie te bezoeken die wordt georganiseerd door het Armand museum uit Raamsdonk. De eigenaars van dit Armand museum Hanny en Herman van der Pluijm hadden sinds 1966 intensief contact met Armand en beschikken over talloze persoonlijke zaken van Armand. Van kinderspeelgoed, communieprentje,foto’s Armand als baby, artiesten kleding, handgeschreven songteksten aan toe.  Hanny en Herman zijn zelf aanwezig om toelichting te geven. Om de hippie avond geheel te laten herleven wordt het op prijs gesteld ( niet verplicht) gepast hippie kleding uit die tijd, bv haarband of bloemen in het haar.

De expositie is vanaf 14.00 uur  t/m 17.00 uur gratis toegankelijk, Avond programma entree 5.00 euro bij binnenkomst inleveren entreekaartje krijgt u 2 consumptiebonnen

 

Info/voorverkoop

              hermanenhanny@casema.nl 

                                         CAFÉ/ZAAL HET VEMAAK          hetvermaak@kpnmail.nl                  Website  http://www.hetvermaakraamsdonk.nl            

 

a tribute to  

 ARMAND   

                                         

               Hippie dag met Vlaamse protest troubadou

 DE CALLE

Armand, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Ramses Shaffy  Sessie

                                         ZATERDAG 18 MAART  2017

  Vanaf 14. 00  uur foto expositie Armand.  Aanvang Hippie avond 20.00 uur                                          met optreden De Calle  DJ Peter Fijneman

   CAFÉ/ZAAL HET VERMAAK

                       SCHANSSTRAAT  41 4944  AH RAAMSDONK TEL. 0162-515191

Info/voorverkoop

              hermanenhanny@casema.nl 

                                         CAFÉ/ZAAL HET VEMAAK          hetvermaak@kpnmail.nl

Om de hippie avond geheel te laten herleven wordt het op prijs gesteld ( niet verplicht) gepast hippie kleding uit die tijd, bv haarband of bloemen in het haar.  Entree 5.00 euro bij binnenkomst inleveren entreekaartje krijgt u 2 consumptiebonnen


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken