CARNAVALSCONCERT  MUZIEKVERENIGING SINT BAVO zaterdag 18 februari

  • 0

CARNAVALSCONCERT  MUZIEKVERENIGING SINT BAVO zaterdag 18 februari

Op zaterdag 18 februari a.s. houdt muziekvereniging Sint Bavo uit Raamsdonk weer een carnavalsconcert onder het thema CARNIVAL ALA RIO.

Zoals het thema al doet vermoeden wordt het een swingende avond. Salsa, samba, latin, ja het zal voorbij komen. De zaal zal zeker in beweging komen.

Voor het concert wordt u al warm gedraaid door Sambagroep Bateria Arenis.  Dit twintigtal leden tellende sambagroep zal u  al verwelkomen voordat u echt binnen bent. Ook tijdens het concert zullen zij nog diverse keren te horen zijn.

Om half negen begint de muziekvereniging rustig met het opbouwen van de sfeer.  Met diverse samba’s, latin en salsa zullen de leden van de harmonie en de slagwerkgroep de Braziliaanse swing laten gaan klinken.

De Raamsdonkse presentatrice Lia Kuijsters zal u vervolgens vragen of u in het tweede blok de voetjes van de vloer wil laten gaan komen. Ze krijgt daarvoor de medewerking van Iris Polman, een Braziliaanse danseres en een aantal andere danseressen. Zij zullen de zaal Zuid Amerikaans laten bewegen. En wilt u nog met een Braziliaanse danseres op de foto, dat kan.

Het derde blok wordt een Braziliaanse carnaval op zijn Nederlands. En daar mag natuurlijk Prins Harry II van den Haaykaant en een aantal leden van de Raad van stadhouders niet bij ontbreken. Dus zijn die natuurlijk deze avond aanwezig om dit concert luister bij te zetten. Naast de muziekvereniging zal ook koor SanGdoel dit met zang gaan begeleiden. Men gaat dan werken naar een climax waarbij  de limbodans natuurlijk niet kan ontbreken.

Het concert vindt plaats in het Ontmoetingscentrum in Raamsdonk. Zaal gaat open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De entree is immers gratis.

Kom kijken, genieten en dans ze.

 


Leave a Reply