dotcom.radio #40 zondag 21.00

  • 0

dotcom.radio #40 zondag 21.00

Category : Uncategorized

#dotcom.radio 40: In aflevering 40: Suikervrije drankjes – Greenpeace veroordeelt besluit over olieleiding door Indianen reservaat – Vitamine D-tekort verhoogt het risico op chronische hoofdpijn – E-sigaretten breiden tabaksgebruik uit onder jongeren – Dr Chutkam over de gezondheid van de darmen – Vet helpt om wonden te genezen zonder litteken – Wie stemt wat? – Vet helpt om wonden te genezen zonder litteken – Vloeibare nicotine voor e-sigaretten is giftig voor kinderen – Maagzuurremmers in verband gebracht met ziekenhuisopname – Antidepressiva verhogen het risico op heupfractuur bij ouderen – Minder luchtweginfecties bij hoge dosis vitamine D, toename valpartijen – Voedingsmiddelen rijk aan resistent zetmeel gunstig voor de gezondheid – Trump, Trump en nog meer Trump nieuws, negatief en positief – en verder vele, vele onderwerpen die niet in de MSM aan bod kwamen deze week
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-040-29012017.html


Leave a Reply