dotcom.radio #39 vandaag 21.00 uur

  • 0

dotcom.radio #39 vandaag 21.00 uur

Category : Uncategorized

In aflevering 39: Een verandering bij dotcom.radio – Wat is de relatie tussen de Rothschild familie, Rockefellers en de Oxfam organisatie? – Vezelrijk dieet kan verlichting brengen bij ontsteking door jicht – Moeilijke bazen zijn slecht voor je gezondheid – Gangbaar bestrijdingsmiddel maakt bijen vatbaar voor dodelijke virussen – Gangbaar bestrijdingsmiddel maakt bijen vatbaar voor dodelijke virussen – Dierstudie toont schadelijke effecten van meeroken, zelfs vóór de zwangerschap – Nieuwe studie over pathologische werking bij ME – Gunstige bijwerking sauna gebruik – Bijdragen luisteraars – Aanslag in Oekraine – De waarschuwing van Udo Ulfkotte NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’ – ‘Trump en Putin plannen ontmoeting op IJsland’ -NAVO machteloos – Diverse Trump nieuws – Het climaat sprookje wat heeft dat al gekost? – Het Nederlandse spionage sleepnet – Franse politiek zo dood als een pier – Forum voor Democratie – Vrouwen protest tegen Trump – Duitsland zet de relatie met Rump op scherp – Arrestatie bevel voormalige minister van buitenlandse zaken Israel – CDC interne klokkenluiders – Stemgedrag politieke partijen in kaart – Nieuwe generatie koelkasten op magneet techniek
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-039-22012017.html


Leave a Reply