dotcom.radio #38

  • 0

dotcom.radio #38

Category : Uncategorized

In aflevering 38: Pas op dat je geen mensen gaat overtuigen in plaats van informeren – Wordt jij ook overdonderd met het vele nieuws? – Tanks en stealth raketten komen aan in Duitsland voor het “Front” tegen Rusland. – Hoe komt het dat Obama nu nog steeds nieuwe wetten kan afroepen? – Vele vragen die bij ons opkomen naar aanloop van 20 januari de installatie van Donald Trump. – Basisloon, onze discussie, – Het Rode Kruis, een gevaarlijke organisatie. – VPRO, ziektes zijn onzichbaar, – Verband tussen weinig slaap en zwangerschapsdiabetes mellitus – Waarom hooggedoseerde vitamine C kankercellen doodt – Kindermisbruik in de Rooms Katholieke kerk – Eerste GMO dodelijk slachtoffer – Antioxidant kan wapenen tegen de leverziekte – Ik weiger de slimme meter – De eetgewoontes van je darmbacteriën kunnen nieuwe diëten minder effectief maken – De rol van resistent zetmeel – Eerste mannelijke zwangerschap – MH17 arrestatie, de zaak moet in de doofpot blijven – Zionistische inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Engeland – Generaal ‘Mad Dog’ Mattis – Bizarre ontwikkeling bij de Amerikaanse afdeling van de National Guard – Analyse van de onderliggende machtsbasis van Donald Trump – Twiiter en Facebook in meer landen verboden en / of gecensureerd evenals YouTube waar nu een vervanger van is – Meer Trump nieuws …. –
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-038-15012017.html#sthash.iU6QjrrO.dpuf


Leave a Reply