CARNAVALSCONCERT MUZIEKVERENIGING SINT BAVO zat 18 februari

CARNAVALSCONCERT MUZIEKVERENIGING SINT BAVO zat 18 februari

Category : Uncategorized

Op zaterdag 18 februari a.s. houdt muziekvereniging Sint Bavo weer een carnavalsconcert onder het thema CARNAVAL A LA RIO.

Zoals het thema al doet vermoeden wordt het een swingende avond. Salsa, samba, latin, ja het zal voorbij komen. De zaal zal zeker in beweging komen.

Niet alleen de harmonie en de slagwerkgroep zullen u in de Braziliaanse sferen brengen. Een twintigtal leden tellende sambagroep zal u al tegemoet komen maar zal ook verder in de avond te horen zijn. Een danseres en een dansgroep zullen u de voetjes van de vloer laten gaan. En koor Sangdoel zal de muziekvereniging steunen met hun zangkunsten. En wat mag niet ontbreken bij dit swingend geheel? Juist, ook dat komt langs. Weet u niet wat bedoeld wordt? Dan is het zeker aan te bevelen om te komen kijken. Dat wil je niet missen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De entree is immers gratis.

Het concert vangt aan om 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum. Kom kijken, genieten en dans ze!


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken