dotcom.radio over o.a. de zorgverzekering

  • 0

dotcom.radio over o.a. de zorgverzekering

Category : Uncategorized

Aflevering 35 staat voor het eerste half uur in het teken van een prachtig initiatief. Een coöperatieve ziektenkostenverzekering. We laten Robbert Geelen aan het woord. Criticus politie geweld gearresteerd, Aanslagpleger Berlijn verliest ID, Dader vermoord, Veilige domeinnaam .bit, Alternatieven voor Facebook, vk.com, seen.life, Top 300 illuminati lijst, Rudi Giuliani bekend en vraagt; Pray for me, Aanslag Turkije, Opnamen Aleppo in … Egypte, Maastricht, politie vordert video opnames omstanders, Rusteloze benen, Darmcellen poortwachters hersenziektes, Regelgeving EU invasieven, Oxytocine weetje, Bonen en erwten verhogen verzadigingsgevoel meer dan vlees, Magnesium in voeding vermindert risico op hartziekte, beroerte en diabetes, De twee meest genegeerde mineralen bij insuline resistentie en diabete, Trump laat zijn ware nucleaire gezicht zien, Trump ook lid van de bloedlijn familie, Wordt 2017 het jaar van de afgrond?, Persconferentie Putin met … een paarse stropdas, Banden farmacie en artsen bij BNR ask me anything, Depopulatie agende, Slachtoffers aanslagen wereldwijd vs … …. [ download | rechts klik ] http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-035-25122016.html#sthash.PuA8q3eU.dpuf


Leave a Reply