11-12-16 dotcom.radio 21.00 uur

  • 0

11-12-16 dotcom.radio 21.00 uur

Category : Uncategorized

In de 33 ste aflevering: Preventief aspirine slikken, Dieselgate, Vitamine D pasgeborenen, Aspartaam en gewichtsverlies, Verslaafden traumabehandeling, Zonlicht en olielozingen, Vitamine D en autisme, Dampen E sigaret, Wat is divine 9, Meeroken en gedrag, Tai Chi voor veteranen, Vaccinaties en wiegedood, Schoolmilieu en astma, VN zijn de grootste wapenhandelaars, Nieuwe gezondheidsverzekering – Het gezondheidscollectief, Nep Nieuws Google is al in de aanval, Dotcom.radio in West Brabant op de kabel en wellicht heel Nederland, Cell 411 het nieuwe 911 ?, Leraar ontslagen voor gedachtengoed, Home schooling, Vluchtelingen of mensensmokkel, Wilders en Israël, Anti-Nazi-wetgeving, Islamitische terrorismevuurtje, Bevrijding Aleppo, Global warming & het weer is geen klimaat, Waarom zouden we willen vluchten, Radio actieve vissen gevonden westkust Amerika.

Leave a Reply