Dotcom.Radio afl. 32

  • 0

Dotcom.Radio afl. 32

Category : Uncategorized

In aflevering 32: Het Europese leger moet er komen, Is iedere EU burger een potentiele terrorist?, Sheikh Imran Hosein positief over D Trump, Kijkbewust gehackt, Stierekalfjes in groene energie, Plantenstofjes stimuleren hersenen, Grootste ecocide ramp, Gevaarlijke chemicailien in E sigaret, Wifi op school verstoord slaapritme, Deepwater Horizon chemische resten gevonden in landvolgels, Dakota pijpleiding, Statine aanhangers, Darmbacterie & obesitas en diabetes, Bacterien en EMF’s, Lichttherapie en pesticide belasting bij bijen, Studie wiegedood toont ook overeenkomst met vaccinaties, Trump midden oosten politiek, PVV nu de grootste partij, Elite bouwen schuilplaatsen, Eutenatiseren in Nederland, Zo gaat Engeland om met daklozen, Biologische oorlogsvoering in Australie?, Paul Craig Roberts over insiders en outsiders in de regering, Velen weten totaal niet wat er in de wereld gebeurd, zo wist ik zelf ook niet de de VS na WOII 1 miljoen Duitsers heeft vermoord!, Nieuwe politieke partijen de maagden op weg naar de hoerenkeet?, Overeenkomst hackers en de overheid?, Video het weer is geen klimaat, De overeenkomst Saddam, Gaddafi & Assad …. allen lieten ze de oliedollar vallen.  http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-032-04122016.html

Leave a Reply