dotcom.radio Din: 21.00

  • 0

dotcom.radio Din: 21.00

Category : Uncategorized

In aflevering 28: Veel mensen zien Poetin niet als de slechterik, Verschil persoonlijke stemmen en kiesmannen VS, Onthudsende verklaring Poetin, Vraag van een luisteraar, Vraag: verplichte vaccinaties, Dupont & Teflon, Plaatjes op sigarettenverpakkingen, Vitamine D aanpassen, Hoe leg je uit dat Chemotherapie niet werkt, Video over ons geldsysteem in 15 talen ondertiteld, Tegenstellingen Clinton & Trump in de gehele wereld, Vele pro Trump mensen kwamen niet aan het woord in de media, Paul gemist, De dood van het culturele Marxisme, Odrama, & Globama, munitie transport naar Europa, Nederlandse onderzeeboot, Nagel Farage & Trump, IDF fondswerving, Biologische boer, .. Islamieten bestudeerd, Als je een stem uitgebracht hebt kun je niet klagen, veel speculaties in de VS, veel video’s op de site en meer info …. http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-028-13112016.html


Leave a Reply