Single van de Week ( 46 ) Alpenzusjes – Bergje op, bergje af

Single van de Week ( 46 ) Alpenzusjes – Bergje op, bergje af

Category : Uncategorized

Alpenzusjes

 

 

 

 

 

De Alpenzusjes bestaande uit Chantal van Geelen en Kirsten Stroek lanceren met volle trots de nieuwe single “Bergje op Bergje af”, welke inmiddels een feit is. Bergje op, bergje af is weer een dampende en stampende uptempo feestsingle in de hoogste versnelling met een hoog meezing en feestgehalte en met een hoog lala gehalte.

Het duo De Alpenzusjes werd opgericht in 1980 met als leden Carla Janssen Langendijk, en Hanny Tholen. Tholen bleef slechts twee jaar bij de groep, waarna haar positie door achtereenvolgens door verschillende andere zangeressen werd overgenomen. In 2009 stopten De Alpenzusjes definitief met muziek maken.

Sinds 2011 treedt een geheel nieuw duo weer op onder de naam De Alpenzusjes en hebben ze al heel wat singles uitgebracht zoals, Naar voren, naar achter, Naar de costa, Kontebonke en Hoemparapapa.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken