dotcom.radio Din. 21.00 uur

  • 0

dotcom.radio Din. 21.00 uur

Tags :

Category : Uncategorized

In aflevering 25 China vergroot bijdrage Syrie, Battlefield America de Deep State schaduwregering, CIA klokkenluider, de Nederlandse media toen [nog] het tegenovergestelde, CETA, Belgie bezwijkt, Aardbevingen Italie – zonnestormen – Schumannfrequentie & CERN, leugens artsen en sigarettenindustrie, ultra fijnstof misinformatie, uien remmen kanker, rol van zwavelrijke groenen, wat leer je van je ouders?, misinformatie websites, Palasteinen mogen maar twee uur per week water halen, Italie zou volgens Israel een kwaad karma over zich afgeroepen hebben, 33.000 gewiste eMails H Clinton gaan naar buiten komen, Florijn, Gulden en andere gebakken lucht munten, financiele noodwetgeving, populiste komen aan de macht,


Leave a Reply