Single van de Week ( 43 ) Patrick van Rijsewijk – Jij Bent Mijn Zoon

Single van de Week ( 43 ) Patrick van Rijsewijk – Jij Bent Mijn Zoon

Category : Uncategorized

b2ap3_large_Patrick-van-Rijsewijk---Jij-Bent-Mijn-Zoon-small

 

 

 

 

 

 

Op 29 september 1989 werd Patrick van Rijsewijk in Tilburg geboren.  De afgelopen jaren heeft Patrick bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz.  Zes singles en allen succesvol en veel gedraaid bij de diverse radiozenders.  Muziek is  ‘A way of life‘ voor deze sympathieke Tilburger.  Op 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”. Het is geschreven door en opgenomen bij Jurgen Kuppens, terwijl zijn muzikale vrienden Mariska Kerst en Wim Florack verantwoordelijk zijn voor de backingvocals.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken