Single van de Week ( 42 ) Johan Heeren – Maria

Single van de Week ( 42 ) Johan Heeren – Maria

Category : Uncategorized

nieuw-maria-single

 

 

 

 

17 jaar geleden startte de muzikale loopbaan van Roosendaler , Johan Heeren. Hij wint een karaokewedstrijd en vanaf dat moment is hij besmet met het artiestenvirus. Meer dan 15 singles en het in 2014 uitgebrachte jubileumalbum ‘15 Jaar Liefde Voor Muziek’, heeft de sympathieke charmezanger al op zijn naam staan. Afgelopen april verscheen van Johan in samenwerking met Zjosti de verrassende single ´Sexy Met Mij´.

Door het zomerse karakter  wordt deze nog altijd volop gedraaid in het land. Met het najaar in het verschiet komt Johan Heeren nu met de single ´Maria”. Het is er eentje met een best wel hele bijzondere lading. Ten tijde van de release is het namelijk precies 40 jaar geleden dat Jack Jersey zijn single ‘Blue brown eyed lady’ op de markt bracht. Daarnaast zou de op 26 mei 1997 overleden Jack (de Nijs) Jersey in 2016 precies vijfenzeventig  jaar zijn geworden. Als eerbetoon aan de muziek van Jack heeft Johan Heeren samen met Joost van Ekeren een Nederlandse tekst geschreven op ‘Blue brown eyed lady’.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken